september 2015 archive

Protein chokolade Cookies

image
♥ glutenfri ♥ sukkerfri ♥ laktosefri ♥ detox refuel

Butter beans Cookies

250 gr kogte drænet butter beans (kan købes HER)
2 scoop chokolade proteinpulver (kan køber HER)
2 spsk ren mørk kakaopulver
2 spsk sukrinMelis
1 1/2 dl mandelmel
2 spsk peanut butter crunchy choco eller alm. butter (kan købes HER)
1 knsp Himalaya salt
1 lille håndfuld saltet peanuts

Blend det hele sammen, tilsæt peanuts til slut, så stykkerne bliver grove og bland 25 gr. Groft hakket mørk chokolade i til sidst.

Tag dejen op på en spsk, form en kugle og tryk dem flade på en beklædt bageplade.

Bages ca. 15 min i en forvarmet ovn ved 165* luftvarme.

Husk at lad dem køle af før de nydes.

P.s de er ok sprøde når de er kølet af, men bliver hurtigt lidt bløde, put eventuel lidt ekstra smør i …….jeg finder det bare ikke nødvendigt da jeg er tosset med smagen og det opvejer for mig sprødheden 😉.

Sushi-ruller uden ris

image
♥ glutenfri ♥ sukkerfri ♥ lchf ♥ detox food

Sushi sushi sushi

1/2 lille squash
2 store blomkålsbuketter
Et par stilke fint hakket basilikum
2 spsk gedeost
2 stk sushi tang
175 gr øko laks

Riv squash og blomkål, bland det med gedeosten og tilsæt basilikum.

Fordel det fint ud over et stykke tang, og læg skiver af laks ovenpå, sørg for at det ikke kommer helt ud til kanten, da fyldet bliver skubbet lidt, når du fast ruller den.

Sæt rullerne på køl 30-45 min. og skær dem i skiver, yderskiverne vil aldrig blive helt pæne, så de er beregnet til, at kokken kan hapse prøve smage dem ✌️.

Krydrede spinatpandekager

image

♥ glutenfri ♥ laktosefri ♥ sukkerfri ♥ lchf ♥ detox food

Glutenfri mad-pandekager

4 æg
75 gr optøet spinat
1/2 chili skåret i strimler eller tern
1/2 rødløg
1 tsk manuka honning
1 spsk gul husk
1/4 tsk kardemomme
Et drys oregano, basilikum og timian
1/2 tsk Himalaya salt

Her er der plads til at lege med krydderierne og jeg har egentlig bare tilsat dem jeg kan lide og endnu vigtigere lige havde i køkkenet.

Det hele undtagen løg og chili (som røres i til sidst, så stykkerne bibevares) blendes.

Steges i kokosolie ved lidt over middel varme og er færdige, når de er lækre brune på begge sider.