LCHF kanelsnegle

image
♥ glutenfri ♥ laktosefri ♥ sukkerfri ♥ lchf ♥ detox refuel

Dej:
3 æg + 1 gang æggehvide
225 gr kokosmælk (er det dåse så ryst den godt før den åbnes)
1 dl kværnet kokos
2 dl mandelmel
1/2 dl gul husk
75 gr smør
1 tsk ren vanilje
2 tsk kardemomme
3 spsk sukrin melis
2 tsk bagepulver

Remonce:
150 gr. blødt smør
4 spsk kanel
1 tsk almindelig sukrin
2 spsk sukringold

Tænd ovnen på 220*. Smelt smør og kokosmælk halvt og lad det stå og “selv smelte” uden varme, mens du pisker æggene luftige.

Bland alle de tørre ingredienser i en skål for sig. Når æggene er pisket, tilsættes smørret og olien og når det er pisket godt sammen, tilsættes de tørre ingredienser langsomt.

Lad dejen hvile, mens du laver remoncen, bland det hele godt sammen og rul herefter dejen ud til en aflang kvadrat ved at lægge et stykke bagepapir under og over (hvis den er for klistret så drys forsigtigt LIDT mere husk i og rør rundt, ikke for meget for man bliver lidt forundret over hvor nem den er at arbejde med, selvom den virker lidt “klistret”), som du fordeler remoncen ud over og herefter ruller. Skær skiver og læg dem på en beklædt bageplade, tryk dem lidt flade og drys lidt ekstra kanel og alm. sukrin hen over.

Bages ved alm. 220* i en forvarmet ovn i ca. 25 min. hold øje med dem de skal være lækre brune, når du tager dem ud.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *