Boller med gurkemeje, chiafrø og Himalaya salt

image
♥ glutenfri ♥ laktosefri ♥ sukkerfri ♥ lchf ♥ detox food

Sunde glutenfri boller
(6 stk.)

3 æg
1 dl æggehvide (ca 3-4 æggehvider)
1 lille tsk Himalaya salt
2 tsk gurkemeje
1 dl sesamfrø (hvis du ikke ønsker bollerne så “knasende” i det, så kværn frøene)
1 dl chiafrø
2 dl alm. mandelmel
1 dl fedtreduceret mandelmel eller sesammel.
1 tsk gul husk
1 tsk bagepulver
1/2 spsk “søde middel” jeg brugte fiber sirup clear, som du kan læse om HER

Sæt Himalaya salt i blød i vand , så det kun lige dækker og det skal være helt opløst før det kan bruges.

Tænd ovnen på 185* alm ovn.

Pisk æggene sammen og tilsæt resten, husk at drys både fiberhusk og bagepulver fint fordelt over dejen, så det ikke klumper sammen, når du rører det i.

Lav små boller og læg dem på en beklædt bageplade.

De skal bages ca. 25 min., jeg plejer at tage en ud og lige tjekke inden i.

NB ! sesammel og mandelmel er så dejligt let selv at lave, man kværner eller blender bare hele mandler og sesamfrø ✌️.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *