KYLLINGEDELLER MED RØDBEDESALAT



image
♥ glutenfri ♥ laktosefri ♥ sukkerfri ♥ lchf ♥ detox food

Rødbedesalat:

1 stor rødbede
1/4 agurk
1/2 rødløg
1 dl. æblecidereddike
1 spsk. Himalaya salt
Mayonnaise (gerne hjemmelavet, se opskrift HER)

Rødbede, agurk og rødløg skæres i fine tern, dækkes med eddike og salt og stilles på køl i minimum 2 timer, mens der røres et par gange i det. Før mayonnaisen vendes i, hældes lidt af væden fra (som der med fordel kan bruge lidt af i frikadellerne, især hvis man ikke har eller vil bruge honning).

Kyllingedeller:

400 g. øko. hakket kyllingekød
1 stor spsk. øko. gede feta eller smøreost
1 tsk. Manuka honning
1 revet løg
1 spsk. mandelmel
1 tsk. Himalaya salt

Det hele blandes godt sammen og stilles på køl en time og steges herefter ved mellem varme, ellers bliver de hurtig sorte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *