Butterbeans chokoladekage

image
♥ glutenfri ♥ laktosefri ♥ sukkerfri ♥ detox refuel

Lækker Protein-chokoladekage

4 store æg
240 gr. drænet i blødlagte og kogte butterbeans (som svare til ca. 200 gr tørrede ukogte bønner og kan købes HER, andre bønner kan også bruges, butterbeans er bare mine yndlings til kager).
1 stor spsk. smeltet kokosolie
1 1/2 dl ren kakaopulver (jeg er vild med denne HER)
1 1/2 dl Sukrin Melis
1 dl vanilje proteinpulver (jeg bruger dette HER)
1 knsp Himalaya salt
2 tsk bagepulver

Tænd ovnen.

Blend det hele sammen, husk at skrab siderne så alt bliver blendet fint sammen.

Hæld dejen i en smurt eller beklædt form (mængden passer til en franskbrødform eller lille springform)

Bag den i en forvarmet ovn ved alm. ovn varme 180*, tjek den efter 35-40 min., den kan risikere at falde sammen, hvis du laver strikkepind tricket, så tryk let på den, så kan du fornemme om den er færdig, lad den køle lidt af og stil den på køl i minimum 3 timer.

NB ! Bønnerne skal ligge i blød med vand i 10-12 timer og koges 5-10 min. og køles af før brug.

4 Comments on Butterbeans chokoladekage

  1. Lise-Lotte
    24. august 2015 at 12:34 (4 år ago)

    Hej smukke
    Hvor længe skal butterneansne koge?
    Knus fra en detoxsøster 😉💋

    Svar
    • Glutenfri hverdag
      24. august 2015 at 21:59 (4 år ago)

      Hey søde Lise-Lotte ❤️ Jeg koger dem ca. 10 min. Smækkys til dig 💋

      Svar
  2. Sarah
    28. august 2015 at 12:22 (4 år ago)

    Kan man bruge de butterbeans på dåse?

    Svar
    • Glutenfri hverdag
      28. august 2015 at 17:09 (4 år ago)

      Ja man kan Sarah, og mængden i de fleste dåser, svare til det der skal bruges ….og de skal ikke koges. Du ønskes en dejlig weekend herfra – knus Rikke

      Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *