Kikærte pizzabund

image
♥ glutenfri ♥ laktosefri ♥ sukkerfri ♥ detox food

Så fik jeg endelig prøvet at lave en pizzabund med kikærter, jeg er vild med falafler (HER er faktisk en lækker opskrift ✌️), så jeg regnede egentlig med at kunne lide den, men alligevel overraskede den mig positivt, uhmmm altså.

Glutenfri pizzabund

Ca 350 gr Kikærter lagt i blød 8-10 timer
2 æg
1 spsk olie
1 spsk husk
1/2 tsk spidskommen (kan undlades)
Salt efter behov

Det hele blendes sammen, glattes ud på en beklædt bageplade og bages i forvarmet ovn ved 210* alm. ovn i 25 min, tag den ud, pynt den med ønskede topping og bag den i ca. 10 min mere.

Jeg har valgt at smøre min med tomatpuré, nogle skiver kalkunbacon og gedeost, ønskes den laktosefri undlader man bare osten og jeg tænker at nogle skiver tomat og salat ovenpå vil være vildt lækkert eller kødsauce.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *