Hvidløgsflute med fyld

image
♥ glutenfri ♥ sukkerfri ♥ lchf ♥ detox food

Dej:
3 æg
25 gr gedesmøreost (ca. en spsk med top)
100 gr smeltet smør
1 dl kværnet kokos
2 dl mandelmel
1/2 dl gul husk

Fyld:
3-4 presset fed hvidløg (alt afhængig af størrelse og hvor kraftig smag man ønsker)
100 gr gedesmøreost
4 skiver gedeost
Ca 75 gr stegt kalkun skåret i små stykker
3 champignoner i skiver
Krydderier efter eget valg (jeg brugte ramsløg og Himalaya salt)

Man kan snildt tilsætte fyldet andre ting, f.eks spinat er også lækkert i.

Rør dejen sammen og lad den trække 15 min., beklæd en bageplade med bagepapir og form dejen til en pølse med hjælp fra bagepapiret, rul og tryk.

Læg et stykke bagepapir oven på, og tryk den flad, fordel “fyldet” ovenpå, og brug igen bagepapiret til at “forme” dejen uden om fyldet, start med at “buk” enderne hen over og herefter siderne og tryk dem sammen.

Bages ca. 20 min ved varmluft 175* i en forvarmet ovn, hold øje med den, da temperaturen kan svinge fra ovn til ovn og den har fået nok, når den er flot gylden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *