Hvid chokolade-kage

image
♥ glutenfri ♥ sukkerfri ♥ lchf ♥ laktosefri ♥ detox refuel

Bunden :
100 gr hakket mandler
Et par “sprøjt” fiber sirup clear

Resten af kagen:
100 gr smør
100 gr kakaosmør
3 æg
2 dl sukrinmelis
125 gr mandelmel
2 tsk bagepulver
125 gr hakketmandler
Saften fra 1/4 appelsin eller halvdelen af dens skal.

Lav bunden først, bland hakker mandler og sirup sammen og rist det let ved 200* i ca 10 min. tag den ud og bland resten mens “den” køler af. (Bunden kan godt undlades)

Smelt smørret ved svag varme, når halvdelen er smeltet, slukkes der for varmen, så den “selv” smelter resten.

Pisk æg, melis, bagepulver, salt og mel sammen.
Vend smørret i og tilsæt de hakkede mandler og appelsin

Hæld dejen over bunden(jeg dryssede lidt hakket mandler ud over toppen) og bag kagen ca. 40 min ved 175* varmluft.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *