Tahin raw kage

image
♥ glutenfri ♥ sukkerfri ♥ lchf ♥ laktosefri ♥ detox refuel

Tahin raw kage

Efter at have eksperimenteret lidt med forskelige varianter, lige fra revet gulerod til kanel, er vi kommet frem til herhjemme, at denne udgave smager bedst , og som bonus er den også ret nem at lave.

Den smelter på tungen,  hvilke jeg synes er vild lækkert, men ønskes den mere fast, udskiftes smør med mere kokosolie.

3 spsk kokosolie med top
50 gr smør (laktosefri, hvis dette ønskes)
4 spsk tahin med top
4-5 spsk Fibersirup clear eller sukrinmelis(smag til)
1/2-1 dl ren mørk kakaopulver(smag til)
1/2 tsk ren vanilje pulver
1 dl hakkede valnødder
Appelsinskal fra 1/2 udsprøjtet appelsin

image

Smelt kokosolie og smør ved lav varme i en kasserolle, tag kasserollen af varmeblusset og rør resten i, smag det til og hæld det i en form, eller flere helt små og så bare i køleskabet med det og nyd kagen, når den er kold …enjoy 😘.

3 Comments on Tahin raw kage

 1. lena
  25. januar 2016 at 10:27 (5 år ago)

  Uhhh….det lyder specielt, men virkeligt lækkert. Jeg er ret vild med tahin og rå kakao….så det må helt bestemt prøves, og dejligt at du ikke bare poster en opskrift uden at have gennemtestet den først. Men har lige et spørgsmål….hvad er forskellen på at jeg bruger fiber sirup clear eller sukrin melis. Er kun vant til at bruge sukrin gold og yaconsirup. Har endnu ikke fået øjnene op for hvad fiber sirup er både i anvendelse og i smag?

  Kh lena

  Svar
  • Glutenfri hverdag
   26. januar 2016 at 21:35 (5 år ago)

   Hej Lena ❤️, tusinde tak for dine søde ord.

   jeg er selv vild med sukrin melis og kunne godt finde på at bruge det i stedet. Udover Fibersirup Clear har en genial sødme, så er det lavet på fibre og jeg er derfor blevet helt vild med at bruge det.

   Du kan læse lidt om det her http://sukrin.com/dk/fibersirup/om/

   Kh Rikke glutenfrihverdag

   Svar
 2. Katharina
  4. februar 2016 at 12:02 (5 år ago)

  Yummi yummi, jeg har SÅ meget lyst til at lave det lige NU 😍

  Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *