SARAH BERNHARDT KAGER

image
♥ glutenfri ♥ sukkerfri ♥ lchf ♥ laktosefri ♥ detox refuel

Sarah Bernhardt kager

image

Makronbunde:

2 x æggehvide
6 spsk fibersirup clear
3 dråber mandelessens
200 gr mandler

Blend mandlerne groft, tilsæt æggehvide, fiberSirupClear og mandelessens, rør rundt.

Fordel dejen i små forme eller klatter på en bageplade, alt afhængig af hvor tyk du vil have bundene skal være og bag dem ca 15-18 ved 150* varmluft

Chokolade creme/fyld:

2 1/2 dl kokosfløde (hvis du ikke kan få fat i ren kokosfløde, så stil almindelig kokosmælk i køleskabet, så skiller det fede sig fra mælken)
120 g god mørk chokolade (kan også være kokosolie og ren kakao, og lidt ekstra fibersirup clear)
2-3 spsk fiberSirupClear (smag til, jeg kan godt lide smagen intens og lidt bitter)
Korn fra 1 stang vanilje
Skal fra 1/2 økologisk udsprøjtet appelsin

Kog kokosfløden stille op i en lille gryde. Tag den fra varmen. Hak chokoladen fint, og drys det ud over kokosfløden, rør til den er opløst, og tilsæt fiberSirupClear. .
Vend vaniljekorn, fintrevet appelsinskal eller nogle dråber appelsin ekstrakt i chokoladecremen og stil den i køleskab i minimum 4 timer eller 1-2 timer i fryseren. Pisk blandingen helt stiv, smør eller læg cremen i store toppe på makronerne, og sæt dem i fryseren i 1 time.

Chokoladeovertræk:

Smelt chokoladen over et vandbad og dyp eller pensl dem med chokolade og så skal de bare stilles på køl, indtil de skal nydes.

1 Comment on SARAH BERNHARDT KAGER

  1. Charlotte
    4. februar 2016 at 19:11 (4 år ago)

    Ser SÅ lækre ud – tak for inspirerende opskrift 🙂

    Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *