Kokos/mandeltoppe sødet med æble og sukrin


♥ glutenfri ♥ uden raffineret sukker
♥ Detox sweet and refuel

ca. 18 stk.

3 æg

1 dl sukrinmelis
200 g kokosmel
3 dl fin malet mandler
2 store søde æbler (revet og uden skrald)
100 g laktosefri smeltet smør
200 g mørk chokolade

Sådan gør du:
* Tænd ovnen på 180 grader
* Rør æg, sukrin, kokos-og mandelmel, de revet æbler og smør til en samlet dej.
* Lad dejen trække tildækket i køleskabet i mindst 1 time
* Form kokostoppene direkte på en bageplade med bagepapir
* Bag toppene ved alm. Ovn 180 grader i ca. 10 – 15 minutter, til de er let gyldne
* Kokostoppene skal være helt kolde (helst køleskabs kolde) inden du dypper bundene og pynter med chokolade, som er smeltet over vandbad.
* Sættes på køl og kan nydes efter 10-15 min.

Skal opbevares på køl, i en lufttæt beholder.

NB! Hvis du bruger mandelmel i stedet for fin kværnet mandler, kan smør undlades.

Tip! Husk at hold øje med dem 🙈.

 

2 Comments on Kokos/mandeltoppe sødet med æble og sukrin

  1. Charlotte
    25. maj 2017 at 19:09 (2 år ago)

    Mums det må prøves 😍

    Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *