Hjemmelavet glutenfri Forårsruller

image

image
♡glutenfri ♡laktosefri ♡sukkerfri

Lækre forårsruller

Nogen af de ting, jeg har haft savnet siden jeg stoppede med at spise gluten, er lækre forårsruller og jeg troede faktisk aldrig at jeg skulle komme til at smage noget, der bare mindede lidt om dem, man kan købe eller selv lave med glutendej, men de her er super lækre og ligger meget tæt på almindelig forårsruller.

Fyldet bestemmer du selv, jeg synes gulerødder og squash i små stave, tomater i små tern, bønnespire, chili i små stykker og tigerrejer er et hit.

Der står bag på rispapirpakken, hvordan man blødgør dem. Jeg brugte to stykker rispapir lagt dobbelt til hver, husk at rul dem ok stramt og steg dem ved mellem varme, husk at hold øje med dem.

Husk at køb en glutenfri soya til, der er nemlig gluten i de “almindelige”, jeg plejer at købe min i Føtex, men de er til at få mange andre steder også. Husk også at tjekke for glutenspor bagpå rispapirpakken, jeg er endnu ikke stødt på nogen med spor i, men der kan altså være det i nogen mærker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *