Bearnaise sauce 1

image
♡glutenfri ♡laktosefri ♡sukkerfri ♡lchf ♡detox food

5 æggeblommer
4 spsk bearnaiseessens
ca 1 tsk groft salt
300 gr klaret smør
Citronsaft
2-3 tsk tørret estragon eller et bundt frisk fint hakket
1 løg
Vand

Smelt smørret ved jævn varme i en gryde, og riv løget i, pas på det ikke bliver brunt.
Stavblend æggeblommerne sammen med essensen.
Tilsæt det varme smør lidt ad gangen, imens du blender konstant.
Fortynd langsomt med vand, mens du stadig blender, indtil du har den ønskede konsistens.
Rør estragonen og citronsaft i, IKKE blende.
Hæld saucen tilbage i gryden og varme den op, mens du rører rundt, smag til med salt og peber og pas på med for høj varme, for så kan den begynde at skille.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *