Glutenfri Kiksekage

image
♡Glutenfri ♡laktosefri ♡sukkerfri ♡LCHF ♡detox refuel

Kiks:

25 gr smeltet smør
100 gr mandelmel
50 gr sesamfrø
2 tsk sukrin opløst i 1/2 dl vand
1 tsk chiafrø
1 knsp salt
2 tsk husk
1 æg

Kakaomasse:

100 gr kokosolie
150 gr smør
3 pasteuriserede æggeblommer
125 gr kakao
200 gr sukrin melis

Alle ingredienserne til kiksene blandes sammen og rulles eller trykkes godt flad, bages i en forvarmet ovn ca. 20 min. Ved 190*.

Skær små kiks ud med en pizzaskærer, så de passer i den pågældende form, kagen skal i og lad dem køle af.

Imens laves kakaomassen, smelt smør og kokosolie over svag varme. Æggeblommer, kakao og sukrin blandes/røres sammen, er den for tør tilsættes langsomt LIDT vand, køl smør og kokosolie lidt af og pisk det i.

Fyld skiftevis kakaomasse og kiks, start og slut med “chokoladen”, sæt kagen i køleskab eller fryser til den er skærbar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *