Sprøde glutenfri tarteletter

image
♡glutenfri ♡laktosefri ♡sukkerfri ♡lchf ♡detox food

Tarteletter/Mørdej

175 gr blødt smør(laktosefri hvis dette ønskes)
1 dl fedtreduceret sesammel(kan købes HER)
1 dl fedtreduceret mandelmel(kan købes HER)
1 tsk salt

Ælt alle ingredienserne sammen og stil det koldt min. en time
Tryk dej stykker ud i ca. 10 små siliconeforme.
Bages ca. 20 minutter, til de er lysebrune, ved alm. 200*
Tag dem forsigtigt ud af formene og lad dem køle af før fyldes hældes i, så de kan blive lækre sprøde ……spis dem med det samme, så de ikke bliver bløde.

3 Comments on Sprøde glutenfri tarteletter

  1. Ulla
    20. november 2015 at 20:24 (4 år ago)

    hej. Jeg vil så gerne prøve at bage dine tarteletter uden alt det skrammel, der ellers er i, når man køber, men jeg er simpelthen i tvivl om, hvor meget salt, der skal i. Er en sk = 1 teskefuld eller 1 spiseskefuld? Tak for spændende opskrifter. Mange hilsener Ulla

    Svar
    • Glutenfri hverdag
      2. december 2015 at 16:11 (3 år ago)

      Hej Ulla ….jeg er frygtelig flov og beklager mit svar har været så længe under vejs, da svaret lå i gemte beskeder.

      Der skal stå tsk og det er selvfølgelig straks rettet, så tusinde tak for spørgsmålet og rigtig glædelig jul ❤️🌲.

      Svar
    • Bettina Staal
      19. oktober 2016 at 7:51 (3 år ago)

      Hej. Kan de bages et par dage før de skal bruges.
      Mvh. Bettina

      Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *