Sukkerfri chokolade der smager så englene synger

image
♥ glutenfri ♥ sukkerfri ♥ lchf ♥ detox refuel

Chokolade til den søde tand

3 dark Nellie Dellies (du kan læse om Nellie Dellies HER)
2 spsk hasselnødesmør (opskrift finder du HER), du kan også købe et glas færdig lavet sukkerfri hasselnøddecreme, det kan man få i de fleste supermarkeder og der findes flere mærker, husk at tjek for laktose og glutenspor i ingredienserne.

Eventuel nødder, rosiner eller hvad man nu har lyst til, hvis man har lyst, for det smager også møg lækkert uden.

Knæk 3 dark Nellie Dellies i stykker og fordel dem i en silikoneform, sæt den i mikroovnen på 30 sek., tag ud og røst det lidt, gentag med maks 30 sekunders intervaller indtil det er smeltet, rør eventuel lidt rundt når det er “halv” smeltet, pas på med at give det for længe, for det kan godt blive sort, tilsæt 2 store skefulde hasselnødesmør og drej rundt, tilsæt resten…….hvis du vil have mere i altså og sæt det på køl, efter 15-20 min. kan du tage det ud og markere stykker med en kniv, så er det lidt nemmere at knække stykker. Det er ca. klar efter 60 min.

Der bliver et stort stykke ud af det på ca. 200 gr., hvis du sammenligner den samlede færdige pris med almindelig chokolade med sukker på tilbud, er det selvfølgelig lidt dyre, men i forhold til, hvis du skulle købe en lækker plade belgisk sukkerfri chokolade (som det smager af), vil du kunne spare en del penge.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *