Glutenfri og laktosefri hygge ♥

image
♥ glutenfri  ♥ laktosefri ♥ sukkerfri ♥ lchf  ♥ detox food and refuel

Det er så dejligt nemt når man er på hjemmebane og selv kan bestemme hvad der skal serveres og stå på bordet.

Så i dag da min far kom på besøg, blev der rigtig disket op med laktosefri og glutenfri herligheder og det tror jeg faktisk også min far var enig i, selvom han ikke helt deler min passion for rene madvare og kalder det en fanatisk livsstil, jeg vil kalde det sund fornuft livsstil ;-).

For at spare lidt tid bagte jeg Sukrins nye superbrød, som er brødmix med chia & hamp, med kun 1,5 gram kulhydrat pr. skive og rig på fiber og protein. Det er både uden gluten, æg, mælk, sukker, gær, soya og nødder, som du kan købe HER og mange andre steder.

Jeg fik hurtigt smækket en lækker sund chokolade kage sammen, lavet med bønner opskriften er HER.

Diverse chokolader lavede jeg i går og det var både lækker sukkerfri chokolade, som du kan finde opskriften på HER og chokolade nøddebomber som der er opskrift på HER.

Pålæg er fra Hanegal som både laver glutenfri og laktosefri pålæg, helt uden numre og ØKOLOGISK.

Gulerødder skåret i stave med Guacomole dip (avocado, hvidløg og citron blendet sammen).

Økologisk laktosefri smør fra Naturmælk.

Gedeost da jeg ikke er mælkeallergiker, men trives bedst uden, men godt kan savne ost en gang i mellem og der tyer jeg til gedeost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *