Chokolade squashkage

image
♥ glutenfri ♥ laktosefri ♥ sukkerfri ♥ lchf ♥ detox refuel

Ingredienser

125 gr smeltet smør
2 æg
1/2 dl kokosmælk
150 gr Sukrin melis
1/2 tsk ren vanilje eller stang
75 gr mandelmel
75 gr kværnet kokosmel
75 gr kværnet solsikkekerner
1 spsk gul husk
1/2 tsk Kardemomme
1 tsk Bagepulver
25 gr ren kakao
Ca 175 gr revet squash
Evt. saften fra en halv citron

Smør, sukrin melis og vanilje piskes luftigt. Tilsæt æg mens der stadig piskes. Tilsæt resten og pisk dejen igennem. Dejen hældes i en beklædt eller smurt form og bages ved alm ovn 195* 25-30 minutter. Mærk efter med noget spidst hænger der ikke noget fast, er den færdig.

Den er vildt lækker svampe, så den skal lige køle lidt ned inden den kan tages ud af formen ellers kan den smuldre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *