Små mazarinkager med vaniljecreme

image
♥ glutenfri ♥ laktosefri ♥ sukkerfri ♥ lchf ♥ detox refuel

12 stk.

Bunden:

200 gr sukkerfri marcipan (opskrift HER)
1 dl sukrin melis
1 dl blendede mandler
2 æg
75 gr smeltet smør

Pisk æg og sukrin sammen, tilsæt smør og blendede mandler mens der stadig piskes, riv eller bræk små stykker marcipan af og tilsæt dejen, mens der røres eller piskes (kun pisk hvis det er elpiskeris)

Hæld dejen i muffinforme (IKKE pap) og fyld den kun max halvt op.

Bages ved 175 grader i ca. 25 min., imens laves vaniljecremen, når bundene er færdige tages de forsigtigt ud af formene og køles af, på en rist.

Vaniljecreme:

Det fede fra en dåse kokosmælk
4 æggeblommer
1 vaniljestang
1/2 dl sukrin melis eller smag til efter behov

Pisk først æggeblommer og sukrin, tilsæt resten langsomt mens der stadig piskes, sæt vanilje cremen på køl.

Når “Bundene”  er kølet af, skal der smeltet mørk chokolade i bunden af formene, jeg lagde et halvt stykke Nelliedellie i hver form og smeltede det i mikroovnen, husk at hold øje og smelt det i intervaller, så du løbende kan kigge til chokoladen hver 20 sek. ellers skal du smelte ca. 75 gr chokolade og hælde lidt i hver bund.

Læg en bund  i hver form og hæld vaniljecremen oven i og riv lidt mørk chokolade på toppen eller læg et halv jordbær på Og stil dem på køl i 30 min.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *